VALSIR S.p.A. - aukštos kokybės inžinieriniai produktai

Pristatome naują tiekėją – Italijos įmonę VALSIR S.p.A.

VALSIR S.p.A. – aukštos kokybės inžinieriniai produktai

VALSIR S.p.A. tiki inovacijų stiprumu ir dėl šios priežasties kiekvienais metais maždaug 3,5% savo apyvartos investuoja į mokslinius tyrimus ir plėtrą. Jos pastangų šioje srityje rezultatas yra 16 skirtingų produktų grupių, turinčių daugiau kaip šešis tūkstančius gaminių ir daugiau nei 30 Europos patentų, produktų, sukurtų specializuotų inžinierių ir technikų komandos, kuri naudojasi gerai įrengtomis laboratorijomis prototipams paruošti ir gaminti, naujų produktų, kuriems atliekami testai nepalankiausiomis sąlygomis, bandymai, kurie gerokai viršija griežčiausių tarptautinių standartų reikalavimus, bandymai. VALSIR S.p.A. – aukštos kokybės inžinieriniai produktai yra gaminami Italijoje.

Valsir produktų asortimentas

Valsir nuotekų drenažo sistemos

Valsir drenažo sistemos, trapai ir dušo latakai

Valsir drenažo sistemos. Plačiausias vamzdžių ir jungiamųjų detalių asortimentas drenažo sistemoms ir lietaus kanalizacijai: suvirinami, sujungiami, daugiasluoksniai ir izoliuojantys nuo garso vamzdynai. Itin universalus ir paprastas montavimas bei platus specialių detalių, leidžiančių statyti bet kokio tipo sistemas, pasirinkimas. 

Valsir dušo trapai ir latakai

Valsir trapai ir sifonai. Papildydama drenažo produktų linijas, Valsir tiekia platų novatoriškų ir patentuotų sprendimų asortimentą, atitinkantį visus reikalavimus ir montavimo tipus. Toks, kaip seklus sifonas T-58, kurio aukštis siekia vos 58 mm, yra idealus sprendimas objektams su ribotu grindų gyliu, užtikrinantis maksimalų drenažo efektyvumą, o dvigubo hidraulinio sandariklio dėka jis efektyviai šalina kvapus. Valsir trapų ir sifonų asortimentas taip pat apima grotelių ir dangčių asortimentą su patraukliu ir novatorišku dizainu.

Valsir lietaus nuotekų didelio tankio vamzdynų sistema

Valsir HDPE lietaus nuotekų sistema

Valsir HDPE didelio tankio suvirinamo polietileno vamzdynų sistema. Valsir HDPE yra suvirinimų vamzdynų sistema, sudaryta iš vamzdžių, jungiamųjų detalių ir priedų, tinkama visų tipų objektams, skirta nuotekoms ir lietaus kanalizacijai. Dėl atsparumo UV šviesai Valsir HDPE yra idealus sprendimas įrengiant virš žemės; ir po žeme arba gali būti įterptas į betoną dėl išskirtinių mechaninių savybių.

Valsir HDPE lietaus nuotekų rinktuvai

Valsir Rainplus lietaus drenažo sistema. Rainplus yra moderniausia technologija statybų sektoriuje ir lietaus nutekėjime nuo vidutinių ir didelių pastatų stogų. Sistema naudoja pastato aukštį kaip varomąją jėgą, kuri kartu su neigiamo slėgio poveikiu leidžia pasiekti didelio greičio srautus ir taip padidinti drenažo efektyvumą. Rainplus leidžia nukreipti visą vandens srautą į bet kurią pastato dalį, taip suteikiant galimybę įdiegti moderniausias lietaus vandens surinkimo sistemas, kaip to reikalauja Žaliųjų pastatų programa. Rainplus sifoninė drenažo sistema susideda iš specialių išleidimo angų, kurios yra užpatentuotos, suprojektuotos ir išbandytos pagal Amerikos standartą ASME A112.6.9 ir Europos standartą EN 1253 ir sujungtos su HDPE didelio tankio polietileno vamzdžiais. Išleidimo angose taip pat yra specialių komponentų, kurie leidžia montuoti ant bet kokio tipo stogo ir hidroizoliacinio lakšto.

Valsir nuotekų surinkimo sistemos

Valsir Triplus nuotekų drenažo sistema

Valsir Triplus drenažo sistema. Triplus drenažo vamzdžiai yra sudaryti iš trijų medžiagų sluoksnių, kuriuos sujungus gaunama ypač gerų mechaninių savybių sistema net esant žemai temperatūrai ir puiki garso izoliacija. Triplus yra „push-fit“ sistema, apimanti trigubo sluoksnio vamzdžius, jungiamąsias detales ir priedus, užtikrinančius atliekų sistemų mažą triukšmo lygį, kurio reikalauja galiojantys įstatymai ir standartai. Valsir Triplus asortimentą sudaro vamzdžių ilgiai nuo 150 mm iki 3 m ir pasižymi plačiu jungiamųjų detalių ir priedų pasirinkimu, leidžiančiu konstruoti pačias įvairiausias sistemos konfigūracijas. 

Valsir Triplus nuotekų drenažo sistema Valsir Triplus nuotekų drenažo sistema Valsir Triplus nuotekų drenažo sistema Valsir Triplus nuotekų drenažo sistema

Valsir EPE polietileno putplasčio vamzdynai

Valsir EPE vamzdžiai ir jungiamosios dalys iš polietileno putplasčio rekuperatoriams.

Valsir EPE polietileno putplasčio vamzdynai

Vamzdynų ir jungiamųjų detalių iš polietileno putplasčio (EPE) sistema pritaikyta DN 125, 160 ir 180 mm (storis 16 mm / 30 kg / m³) jungtims. Paprastas ir greitas montavimas su specialių jungčių pagalba užtikrina puikų sandarumą. Ši sistema naudojamas rekuperatoriaus arba vėdinimo įrenginio blokui prijungti prie išorės, kad būtų užtikrintas įeinančio ir išleidžiamo oro srautas. Dėl izoliacijos, kuri sumažina šilumos nuostolius, padeda išvengti kondensato susidarymo, idealiai tinka automatizuotoms rekuperatorių ir vėdinimo sistemoms.