Kodėl verta įrengti Armaflex izoliaciją?

Kodėl verta įrengti Armaflex izoliaciją? Nepakankama izoliacija ar jos nebuvimas yra pagrindinė energijos eikvojimo priežastis. Uždarų porų sintetinio kaučiuko izoliacija apsaugo vamzdynus ir sistemas, didina jų efektyvumą ir eksploatavimo trukmę.

UAB AQUA CENTRUM direktorius Andrius Macijauskas teigia, kad izoliuoti vamzdynus ir gamybos įrangą yra svarbu dėl daugelio priežasčių: energijos ir sąnaudų taupymo, kondensato kontrolės, apsaugos nuo užšalimo, personalo ir įrangos apsaugos, triukšmo mažinimo gamybinėse patalpose.

Kaučiuko izoliacijos įrengimas mažina energijos sąnaudas

Daugeliu atvejų suma išleista izoliacijos įrengimui atsiperka per tris mėnesius. Be to, nuo to laiko, kai buvo įrengta izoliacija susigrąžintos santaupos tęsiasi, tuo pačiu padidindamos pramonės įmonių pelną, metai iš metų, per visą izoliacijos eksploatavimo laikotarpį. Procesų pramonės įranga, įskaitant vamzdynus, ortakius, talpas, vožtuvus ir flanšus turėtų būti izoliuoti, kad garai, karštas vanduo, karštos dujos arba šalti skysčiai ir skystos dujos būtų transportuojami nustatytomis temperatūrinėmis sąlygomis. Elastomerinė sinetinio kaučiuko izoliacija skirta tiek aukštos, tiek žemos temperatūros procesams. Armaflex antikondensacinės izoliacijos lakštai arba kevalai (iki 168 mm skersmens) gali būti naudojami siekiant sumažinti šilumos nuostolius, pagerinti proceso efektyvumą, kondensato kontrolei ir apsaugai nuo mechaninio poveikio.

Izoliacija maisto gamybos pramonės įmonėse

Izoliuojant vamzdynus maisto ir gėrimų gamybos vietose yra svarbu užtikrinti, kad vamzdynų izoliacija būtų saugi, be dulkių, mikropluoštų, pelėsių ir kitų teršalų. Kad užkirsti kelią pavojingų pelėsių ir bakterijų augimui yra ypač svarbu, kad visi paviršiai maisto gamybos vietose, įskaitant atvirą izoliacijos paviršių, turi būti lengvai valomi ir prižiūrimi.  Armaflex lankstūs, uždarų mikroporų izoliacijos produktai, tokie kaip AF/Armaflex, Armaflex ACE padės užtikrinti, kad būtų išvengta aukščiau paminėtų problemų. Taip pat verta paminėti, kad mikroporinė sintetinio kaučiuko izoliacija AF/Armafex su Microban technologija turi natūralų pranašumą prieš atvirų porų izoliacines medžiagas, nes gali būti padengta papildomu valomu paviršiumi tokiu kaip Arma-Chek Silver ar Armaflex Armafinish 99 dažais.

Garso ir antivibracinė izoliacija pastatams

Dar viena tema aktuali ne tik įmonėms, bet ir privačių patalpų savininkams – garso izoliacija. Triukšmas vis labiau veikia mūsų gyvenimą. Nesvarbu, ar darbe, viešuosiuose pastatuose, lauke ar namuose – visi esame veikiami triukšmo. Darbo aplinkoje akustinė izoliacija yra būtina norint užtikrinti efektyvų bendravimą ir darbuotojų gerovę. Garso izoliacijos sprendimai yra pagrindinė priemonė, siekiant padidinti produktyvumą. Miestams augant ir vystantis, žmonės siekia ramybės savo namuose. Akustinė pastatų izoliacija reiškia lengvumą ir patogumą, taip pat privatumą, intymumą ir saugumo jausmą. Vis labiau vertinama privati gyvenamoji erdvė atsispindi aukštesniuose reikalavimuose pastatų garso izoliacijai. Šiais laikais nuomininkai ir pirkėjai tikisi sustiprintos triukšmo kontrolės patalpose.

Armaflex ArmaSound RD ir ArmaComfort Barrier

Su Armaflex ArmaSound RD ir ArmaComfort Barrier  ekonomiškais ir lengvai įrengiamais triukšmo mažinimo pastatuose sprendimais galite turtėti geresnę gyvenimo kokybę savo pastate. Lengviausias būdas ramiai ir patogiai aplinkai yra sumažinti garso perdavimą naudojant akustinę izoliaciją, kuri priešinasi garso perdavimo bangoms. Paprasčiau tariant, garso perdavimas bus sumažintas pridedant akustinės izoliacijos masę tarp garso šaltinio ir jo imtuvo. Oro kondicionavimo kompresoriai, šildymo siurbliai ir įrenginiai gali sukelti nepriimtiną triukšmo lygį pastatuose. Pramoninėje aplinkoje generatoriai, siurbliai, spausdinimo mašinos ar kita pramoninė įranga gali sukelti klausos praradimą ir kelia pavojų darbuotojų sveikatai ir saugumui. Ventiliatorių korpusai, apsauginiai ekranai, mobiliosios pertvaros ar garso sklidimo sienutės gali būti lengvai pagamintos naudojant akustinius ArmaComfort barjerus.

Kodėl verta įrengti Armaflex izoliaciją? Nesvarbu, ar jums reikia akustinių barjerų lengvoje pramoninėje aplinkoje,  garso pertvaros pastatuose ar transporto priemonių keliamo triukšmo mažinimo srityje galite lengvai sukurti ramias zonas dėka našių Armaflex akustinių barjerų. Jūsų projektas reikalauja daugiau? Jūs nusipelnėte geriausio sprendimo. Patirkite skirtumą, susisiekite dėl Jums tinkančio sprendimo:

UAB AQUA CENTRUM, tel.: +37067190646, el. paštas: info@aquacentrum.lt