Caleffi purvo atskirtuvas Dirtmag PRO su dviguba magnetų sistema

Caleffi DIRTMAG PRO: dviguba magnetų sistema, dvigubas efektyvumas

Purvo atskirtuvas DIRTMAG PRO: du magnetai, dvigubas efektyvumas.

Caleffi purvo atskirtuvas DIRTMAG su korpusu pagamintu iš polimerų jau dešimt metų rinkoje! Šio jubiliejaus proga Caleffi papildė savo sėkmingą purvo atskirtuvų asortimentą naujuoju DIRTMAG PRO. Šis naujas purvo atskirtuvas yra dar galingesnis ir veiksmingesnis, ypač labai užterštose sistemose. Purvo atskirtuvas DIRTMAG PRO su dviguba magnetų sistema yra skirtas apsaugoti dujinių katilų ir šilumos siurblių šilumokaičius bei cirkuliacinius siurblius nuo sistemoje esančių purvo dalelių, magnetito.

Nors naujojo DIRTMAG PRO išvaizda nesiskiria nuo atnaujinto patvaraus DIRTMAG, keletas skirtumų slypi viduje. Purvo separatorius DIRTMAG PRO yra su nauja novatoriška magnetų sistema, užtikrinančia 30 % didesnį veiksmingumą, palyginti su klasikine versija.

DIRTMAG PRO iš vidaus

Speciali modernizuoto vidinio elemento forma leidžia veiksmingai apdoroti didesnį srautą. Kadangi šis elementas surenka daugiau dalelių, jo konstrukcija buvo pakeista taip, kad tilptų papildomas vidinis magnetas. Magnetito atskyrimas pagerėja 40 %, palyginti su tradiciniu DIRTMAG, todėl DIRTMAG PRO labai tinkamas montuoti didesnėse arba labiau magnetitu užterštose sistemose. Purvo atskirtuvas DIRTMAG PRO su dviguba magnetų sistema yra lengvai prižiūrimas dėka išleidimo kranelio esančio surinkimo kameros apatinėje dalyje.

Caleffi Dirtmag PRO purvo atskirtuvas 5457 Serija
Caleffi DIRTMAG PRO pjūvis (1 pav.)

1. Modernizuotas vidinis elementas purvo dalelių atskyrimui

2. Didelės talpos purvo surinkimo kamera

3. Išorinis žiedas su dviejų magnetų sistema (2 x 0,3 T)

4. Vidinė magnetų sistema iš keturių stipraus magnetinio lauko magnetų (4×0,485 T)

5. Srauto sulėtėjimo kamera, skirta efektyviam purvo surinkimui

6. Išleidimo kranelis

Dėl šių savybių purvo separatorius DIRTMAG PRO su dviguba magnetų sistema yra vienas efektyviausių rinkoje.

DIRTMAG PRO iš išorės

Naujosios versijos išorė beveik nesiskiria nuo įprasto DIRTMAG. Vienintelis išorinis skirtumas yra nuorinimo dangtelis, esantis purvo atskirtuvo viršuje, kurio padėtį teko pakeisti dėl papildomų magnetų sistemos centre. Kaip ir kitus polimerinius purvo atskirtuvus, DIRTMAG PRO galima montuoti tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Papildomai galima naudoti is anskto suformuotą izoliacinį apvalkalą, taip užtikrinant paprastą montavimą ir saugią priežiūrą.

Energijos taupymas

Caleffi S.p.A. atlikti bandymai ir tyrimai parodė, kad Caleffi oro ir purvo atskirtuvai sumažina sistemų energijos sąnaudas iki 15 %.