ArmaPET struct GR

ArmaPET Struct GR – sprendimas komercinio transporto gamybai

ArmaPET Struct GR struktūrinių putų plokštės

ArmaPET Struct GR - sprendimas komercinio transporto gamybai. ArmaPET Struct GR struktūrinių putų plokštės yra universalus ir patvarus sprendimas daugiasluoksnėms konstrukcijoms. Jis skirtas įmonėms kurios gamybos standartams renkasi ekologiškai atsakingą požiūrį. ArmaPET suteikia unikalų medžiagų ir apdorojimo derinių savybes, tokias kaip ilgaamžiškumas, padidintos eksploatacinės temperatūros, stabilumas ir puikus suderinamumas su komercinio transporto gamyboje dažniausiai naudojamomis medžiagomis.

ArmaPET Struct GR - sprendimas komercinio transporto gamybai

ArmaPET Struct GR - sprendimas komercinio transporto gamybai, kuris gali pakeisti OSB ir kito tipo medžio drožlių plokštes naudojamas komercinio transporto gamyboje. Struktūrinių putų lakštą galima tvirtinti medsraigčiais, sujungti plastmasės suvirinimo būdu, suformuoti pagal reikalingą formą arba išgaubti naudojant karštą orą.

Gamybos procesų technologija su mažiausia CO2 emisija

ArmaPET plokščių gamybai naudojami 100 % perdirbti PET buteliai kaip žaliavinė medžiaga. Tai leidžia žymiai sutaupyti CO2 išmetamųjų teršalų kiekį ir atitinka pramonės reikalavimus tvarių kompozicinių konstrukcijų projektavimui kurios yra lengvos, patvarios ir perdirbamos.

Sumažintas dervos panaudojimas paviršiaus apdorojimui

ArmaPET Struct paviršiaus apdorojimas (ST) yra veiksmingas būdas sumažinti dervos įsisavinimą į putplasčio vidinius sluoksnius, visiškai išlaikant produkto savybes. ArmaPET Struct yra uždarų porų putplastis, tačiau pjaustymo metu mikroporos paviršiuje yra perpjaunamos ir tampa iš dalies atviros, todėl padidėja dervos absorbcija. Su Armacell paviršių apdorojimo technologija, šios mikroporos yra iš dalies sandarios, o dervos įsisavinimas lyginant su neapdoroto lakšto parametrais sumažinamas 30–40%, priklausomai nuo lakšto tankio laipsnio. Dėl specifinio apdorojimo tankis šiek tiek padidėja, priklausomai nuo apdorojamo lakšto storio, tačiau tai subalansuoja sumažėjęs dervos įsisavinimas. Paviršiaus apdorojimo procesas buvo optimizuotas taip, kad tai neturėtų įtakos nurodytoms medžiagos eksploatacinėms savybėms ir ne sumažintų gaminio sukibimo savybių. Taigi visos mechaninės vertės lieka galioti jau apdorotam ArmaPET Struct paviršiui. Siekiant užtikrinti mažą ArmaPET Struct dervos įsisavinimą visoms reikmėms, ArmaPET Struct GR70–GR115 standartinio storio nuo 10 iki 150 mm gaminiai dabar tiekiami su paviršiaus apdorojimu pagal nutylėjimą.

  • ArmaPET patikrinta ir patikima struktūrinių putų plokštė nuo nuo 2010 m.
  • Minimalus produkto savybių svyravimas padidina gamybos proceso stabilumą
  • Puikus terminis ir matmenų stabilumas palengvina pakartojamumą gamyboje
  • Išskirtinis atsparumas nuovargiui padidina ilgalaikį veikimą ir mažina eksploatavimo trukmės priežiūrą
  • 100 % perdirbtos žaliavinės medžiagos struktūrinių putų gamybai palaiko pramonės aplinkosaugą ir tvarumo direktyvas
  • Visas asortimentas pasiekiamas bet kur ir bet kada